Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, az alapítvány vezetője egy kislánnyal kezében a dévai Magyarok Nagyasszonya Gyermekotthon egyik lakóját 2013. október 6-án. Fennállásának 20. évfordulóját ünnepli a Dévai Szent Ferenc Alapítvány. A Magyarok Nagyasszonya Gyermekotthon 1993 szeptemberében nyílt meg a dévai ferences kolostor felújítás alatt álló épületében.


Jakubinyi György gyulafehérvári érsek (k) és Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, az alapítvány vezetője (j) a Dévai Szent Ferenc Alapítvány fennállásának 20. évfordulója alkalmából megtartott ünnepi szentmisén a dévai ferences templomban 2013. október 6-án.Az egyik lakó mosogat a dévai Magyarok Nagyasszonya Gyermekotthon egyik lakásában 2013. október 6-án. Fennállásának 20. évfordulóját ünnepli a Dévai Szent Ferenc Alapítvány. A Magyarok Nagyasszonya Gyermekotthon 1993 szeptemberében nyílt meg a dévai ferences kolostor felújítás alatt álló épületében.


Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, az alapítvány vezetője a Dévai Szent Ferenc Alapítvány fennállásának 20. évfordulója alkalmából megtartott ünnepi szentmisén a dévai ferences templomban 2013. október 6-án.