Az ápoló a függöny mögé utasította az édesanyját, mert vérnyomást akart mérni. A lány fejében csak egy dolog járt: megpróbálni kinyitni a szemét és leleplezni a tettest.

Egy Brooklynban élő, neve elhallgatását érthetően kérő 18 éves lány a vonaton lett rosszul. Már éppen elköszönt barátaitól, amikor egyszer csak szédülni kezdett, majd minden elsötétült - számol be a sztoriról az American Daily News.

Legközelebb a hordágyon ébredt fel, aztán még anyja hangját is hallotta, utána pedig egy függöny elhúzását érzékelte, és itt kezdődött az igazi rémálom.

“Nem tudtam kinyitni a szemem, de beszélni sem tudtam. Magamnál voltam, de alig érzékeltem a valóságot” - mondta a lány. Az ápoló megkérte édesanyját, hogy menjen a függönyön kívülre, mert meg szeretné mérni a lány vérnyomását.

“Arra emlékszem, hogy valaki, aki valószínűleg egy ápoló volt, megfogja a kezem, és megpróbálja a karomra tenni a vérnyomásmérőt, miközben az ágyékához, arra a bizonyos helyre nyomja a kezem. Egy dolog járt a fejemben: csak tudjam valahogy kinyitni a szemem, hogy megnézzem, ki ez az ember.”

Az ápoló gyorsan eltűnt az eset után, de nem sokkal később visszatért, hogy EKG-ra vigye a lányt. Addigra viszont már magánál volt annyira, hogy elmondja anyjának, mi történt, így a nő értheően idegesen kérte meg a perverz ápolót, hogy menjen onnan kifelé.

Mire a rendőrök megérkeztek, az ápoló eltűnt, a zsaruk egy 55 éves kórházi dolgozót gyanúsítanak.

“Én csak igazságot akarok a lányomnak” - mondta a feldühödött apa. “Teljesen le vagyunk sokkolva. A kórház pont egy olyan hely, ahol az ember ilyesmire egyáltalán nem számítana” - tette hozzá az összetört anya.