A lebénult férfi egy templomban találkozott egy kisfiúval, aki megmondta a pontos idejét annak, hogy mikor fog újra járni. A férfi ezt Isten üzenetének értelmezte.

A húszéves Joel Haler deréktól lefelé bénult le, miután megsérült egy főiskolai testnevelés óráján. Az orvosok nem találtak fizikális károsodást, azonban a férfi nem érzett semmit a lábaiban és kénytelen volt tolószékkel közlekedni.

Egy templomban találkozott egy négyéves kisfiúval, aki azt mondta neki, hogy Isten üzente, hogy képes lesz újra járni. Január 23-án Joel egyszerűen felkelt az ágyból, és sétálni kezdett. Bénultsága három hónapig tartott.

Joel Haler egy főiskolai testnevelés órán sérült meg októberben. Másnap képtelen volt kikelni az ágyból. Rengeteg orvost látogatott meg, de senki sem tudta elmondani, hogy mi is történt a lábaival.

Joel mára biztos abban, hogy a négyéves kisfiún keresztül Isten üzent neki. Joel rengeteget imádkozott, hogy képes legyen újra járni, még egy különös álma is volt, amelyben a J23 feliratot látta maga előtt, később derült ki számára, hogy ez pontos dátumra utal, amikor újra járni kezdett.

Mára tökéletesen képes használni a lábait és igyekszik mindenkinek elmondani különleges történetét.

Forrás: Hír.ma