Az USA-ban ötször egymás után szavaztak a demokraták, hogy megakadályozzák egy törvényjavaslat elfogadását, amely a szexuális kizsákmányolás áldozatait segítené cserébe azért, hogy az abortuszokat szövetségi pénzből támogassák - írja a csaladhalo.


“Az abortuszpárti szenátorok egyetlen dolog miatt akadályozzák az áldozatok segítését: ha megszavaznák, hogy őket támogassák, megszűnne az abortuszokat támogató pénzforrás”, mondta Marjorie Dannenfelser, az egyik pro-life női csoport vezetője. “Harry Reid szenátornak és abortuszpárti barátainak olyan fontos, hogy szövetségi pénzből finanszírozzák a magzatok meggyilkolását, hogy képesek lennének megfosztani a szexuális kizsákmányolás áldozatait a támogatástól.”

Dannenfelser ezzel együtt nincs meglepve, hiszen az abortuszipar szolidan másfelé tekint, amikor a szexuálisan kizsákmányolt nők szakíttatják meg terhességüket, írja a Lifenews.

Tony Perkins, a Family Research Council tagja szerint a demokraták nem segíteni akarnak az áldozatoknak, hanem az a céljuk, hogy még többen legyenek.

Nem ez az első eset, hogy a demokraták az abortuszgyárat előbbre helyezték valaminél: Obamáék kétszer is leszavazták az emberkereskedelem áldozatainak megsegítését, mert fontosabbnak tartották, hogy semmi ne veszélyeztesse az abortuszklinikák támogatását.

A Republikánusok a Demokraták abortuszpárti attitűdjét a nők elleni háborúnak titulálták, és figyelmeztették őket, hogy ha ennyire ragaszkodnak ahhoz, hogy ne a szexipar áldozatait, hanem az abortuszokat támogassák, az csupán annyit fog eredményezni, hogy egyre több nő fordul el tőlük

Forrás: Csaladhalo.hu