Tracey Gibson és lánya, Zara bőre az úgynevezett lipodisztrófia miatt sokkal gyorsabban ráncosodik, mint más korukbeli nőnek - írja a life.


Tracey Gibson és lánya, Zara egy ritka genetikai betegség következtében sokkal idősebbnek tűnnek, mint ahány évesek valójában. „Egész életemben nagyinak és majomnak csúfoltak" – kezdte történetüket a most 45 éves Tracey, aki lányával együtt az úgynevezett lipodisztrófiától szenved születésétől kezdve.

Ez a gyógyíthatatlan, sajnos örökletes genetikai elváltozás tulajdonképpen elpusztítja a bőr alatti zsírszöveteket, ami durva ráncosodást okoz. A hétgyerekes édesanyának 3 gyermeke örökölte a betegséget, a legsúlyosabb Zara esete volt.

A lány 16 éves korában esett át egy plasztikai műtéten az Egyesült Államokban, nemrég pedig édesanyja is követte a példáját: arcfeltöltésen és nyakfelvarráson is átesett. Az eredmény magáért beszél:

„Új lendületet vett az életem, már nem hajtom le a fejem, amikor végigsétálok az utcán. Csinosnak és teljesen máshogy érzem magam" – magyarázta Tracey a Mirrornak.

Forrás: Life.hu