Holtan találták J. Paul Getty, a Getty olajtársaság néhai alapítójának unokáját a Hollywood Hills-i otthonában - közölte tegnap a Los Angeles Times.


A 48 éves Andrew Getty, a Getty-vagyon örököse halálának okát nem közölték. A hírességek ügyében jól tájékozott TMZ pletykaportál szerint a férfira "gyanús körülmények" között kedd koradélután leltek rá a fürdőszobájában. Volt barátnőjét potenciális tanúként vagy gyanúsítottként előállították. Az ügyben Los Angeles-i rendőrség gyilkossági osztálya nyomoz.

A mentőket a nő hívta ki, bejelentve, hogy Andrew Getty szíve megállt. A párhoz korábban 31 alkalommal szállt ki a rendőrség. A TMZ szerint a rendőrök gyakran bekábítószerezve találták őket.

J. Paul Getty, Amerika egykor leggazdagabb embere, a képzőművészeti kaliforniai Getty Múzeum alapítója a 60-as években több kisebb olajtársaságot egyesítve hozta létre a Getty Oil Companyt, amelyet fia és Andrew Getty apja, Gordon Getty üzletember-zeneszerző 1986-ban adott el a Texacónak. A Forbes magazin szerint az Egyesült Államok 54. leggazdagabbjának számító Getty család vagyona 5 milliárd dollár.

Forrás: MTI