Migránsokat kell betelepíteni az EU-ba, hogy legyenek fogyasztók és legyen a multicégeknek olcsó munkaerő!
Egy 2000-ben íródott tanulmányban az áll, hogy az elkövetkezendő 50 évben az EU-nak 79 millió bevándorlóra van szüksége.Így az EU-ból egy multikulturális szuper állam válik és olyanná lesz, mint az Egyesült Államok.

A tanulmány leírja, hogy a 15 tagország és az akkori tagjelölt országok, köztük Magyarország lakossága az akkori 750 millióról, 638 millióra fog csökkenni, miközben a világ lakossága 6 milliárdról 9 milliárdra fog növekedni. Ezért bevándorlókra van szükség a fejlődő országokból, hogy ellensúlyozzák a népességfogyást.

“Az európai emberekkel közölni kell és fejükbe kell verni, hogy szükség van a bevándorlókra” – írja a jelentésben az akkori francia elnökég. A jelentést megküldték az akkori tagországok vezetőinek és meg is tárgyalták a teendőket Marseielle-ben néhány hónap múlva.

A miniszterek elfogadták a francia javaslatot mely szerint 79 millió 15 és 64 év közötti bevándorlót kell betelepíteni az EU-ba 2050-ig.

Az itt leírtak azt jelentik, hogy a politikusok mindent előre elterveztek és a világban zajló háborúknak és más konfliktusok nem a legfőbb oka migrációs hullámnak, a valódi ok, hogy a multicégek jól járjanak.

Angela Merkel és a hozzá hasonló politikusoknak eszébe sem jut segíteni a “menekülteken”, nekik csupán fogyasztók és olcsó munkaerő kell.

A nagyobb baj az, hogy tehetünk bármit a 79 millió migránst mindenképp be fogják hozni Európába, még nem egy napon Európa olyanná lesz, mint a Közel-Kelet.