Nem lehet tudni, hogy hány évet kap az a nő, aki tanítás közben vetett szemet a kiskorú fiúra. Olyan sokszor léptek testi kapcsolatba, hogy a sértett nem tudta megmondani, hogy hányszor kellett lefeküdnie a nővel.
Börtönbe került az a nő, aki két éven keresztül kényszerített egy kiskorú fiút arra, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen vele. Jamie Hiatt 8-9 éves fiatalokat tanított a Michigan-i Leslie’s Woodworth általános iskolában, amikor 2014-ben szemet vetett egy akkor még 11 éves fiúra. A kapcsolat egészen addig tartott, ameddig a rendőrség le nem tartóztatta a nőt.

Annak ellenére, hogy a nő rendelkezik saját családdal, van két harmincas éveiben járó fia és egy tönkrement házassága, többször is megpróbálta örökbe fogadni az egyébként árva sértettet. Egyszer sem sikerült. Ajándékokat azonban adott neki, többek között egy mobiltelefont és egy fegyvert is. Az utóbbiról kiderült, hogy nem sokkal azt megelőzően jelentették be az eltűnését a rendőrségen, hogy a fegyver feltűnt egy utcai lövöldözésben.

Hiatt a bíróságon elmondta, hogy a fiúval az ő otthonában és egy parkolóban létesített szexuális kapcsolatot. Az együttlétek számával kapcsolatban a fiú a tárgyaláson azt vallotta, hogy olyan sokszor kellett közösülnie a nővel, hogy nem tud pontos számot mondani, hányszor történt közöttük testi kapcsolat.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy hány év börtönbüntetésre ítélik a nőt.