Rosie Skitt, munka után egy kocsmába tarott, hogy igyon valamit, amikor is Charlotte Green egy pohárral arcon vágta a fiatal lányt - írja a Mirror.
Teljesen érhetetlen a támadás, hiszen Rosie csupán rámosolygott a támadójára, mert azt hitte, hogy ismeri azt. A lány egy borospohárral ütötte meg áldozatát, akit ezután, otthagyott a helyszínen. Rosie arcán élete végéig megmarad a hatalmas seb, amit az üveg okozott.

Az arcát 24 öltéssel tudták összevarrni, aki még idegsérülést is szenvedett a szeménél. Rosie elmondta, hogy azt hitte, hogy ismeri Charlotte-ot, akire azt hitte, hogy nővérének focicsapatában játszott, még gyerekkorukban, így oda mosolygott és annyit mondott "Hello!"

Green azzal védekezett, hogy a lány olyan "rosszindulatúan nézett" rá, és megkérdezte tőle, hogy van-e valami problémája vele. A lánynak, egy különleges sminket kell viselnie, így rejti el valamennyire a sebet, előre fel sem tűnt neki, hogy megvágták, csak miután hozzáért az arcához. Most sem érti, hogy miért kellett ilyen brutális módon reagálni egy egyszerű köszönésre, támadóját 18 hónap börtönre ítélte a bíróság.