A videó felvételt a hirtelen felbukkanó repülőtárgy mellett már csak azért is érdemes megnézni, mert az valami csodaszép. 
Másodsorban a szemkápráztató videón hirtelen megjelenik valami, aminek nem kellett volna ott lenni.Moszkvától Észak-nyugatra lévő Tveri régióban elterülő fenyvesről készítette egy kamerával felszerelt 4 rotoros quadrokopterrel a lenyűgöző felvételt.

A felvételen valami érdekes szivar alakú repülőtárgy villámgyorsan felbukkan, majd tovarepül.

A drónfotós először úgy gondolta, hogy valami madár lehetett, de a formája valami miatt egyáltalán nem stimmelt.Lelassította a felvételt és kinagyította.Így már világosan látszik, hogy nem egy madárról van szó, hanem inkább egy hosszú fémes tárgyról, ami egy fura repülő jármű lehet.Pontosan nem lehet tudni, hogy a felvételen egy földönkívüli jármű van-e.

Elképzelhető az is, hogy az oroszok új kísérleti repülő technológiáját sikerült lencsevégre kapni.A szakértők felhívták a figyelmet, hogy a drón reptetések egyre nagyobb divattá válnak.

Ne csodálkozzunk, hogy hasonló felvételeket fogunk látni egyre gyakrabban.Érdekes módon a drónok kamerái nem a klasszikus UFO formákat rögzítik, hanem egyfajta lövedék alakú és sebességű kis objektumokat, amelyek a légkörben elég alacsonyan száguldoznak.A megfigyelők az első észleléseknél úgy gondolták, hogy tüzet nyitnak a drónokra, de ez egyáltalán nem így van.


A kis repülő objektumok egyetlen alkalommal sem találtak célba, így azok nem a drónok ellen irányultak.Úgy tűnik, hogy a rendkívül gyorsan mozgó tárgyak inkább egyfajta rendszer alapján száguldanak.Élőlény nem lehet, mert túl gyors.Közlekedési eszköz sem, mert ahhoz túl kicsik.Talán kémeszközök lehetnek, vagy egyfajta üzenetküldő rendszer?