A kazár maffia elleni háborúban Donald Trump megválasztása az Egyesült Államok elnökévé olyan, mint amilyen az orosz győzelem volt Sztálingrádnál a 2. Világháborúban, egy árapály fordító diadal. Ugyanakkor azt is jelenti, hogy a háború még nem ért véget.
Az egyik forrás, aki részt vett az egyik titkos találkozón az Antarktiszon a november 8-i amerikai elnökválasztási napon, a következőképpen írta le a helyzetet:

Az egész választási stratégia megváltozott, amikor parancs szerint John Kerry az Antarktiszra ment. A különleges elit, a gnosztikus illuminátusok, akik jelenleg irányítják ezt a bolygót azt mondták, hogy közölje Obamával és Clintonnal, hogy hátráljanak meg és hagyják Trumpot nyerni.

Mint tudjuk, Hillary csak egy előretolt embere az összeesküvésnek, és valószínűleg legfeljebb néhány hónapon belül kirúgják. Bill Clinton jelenleg a végjátékát éli. A négyszeres bypass műtétje után a szíve már nem tud elég vért pumpálni a testébe. Úgy tudni, hogy az év vége előtt meg fog halni.

A Kerrynek szóló parancsot a különleges erők támadása követte egy kazár bázis ellen Denverben, hogy sikeresen megakadályozzák az összeesküvés azon erőfeszítéseit, hogy ellopják az amerikai elnökválasztást a zombi megbízott Hillary nevében, CIA források szerint.

A Pentagon a maga részéről azt mondja, hogy “A tömeges letartóztatások közvetlenül a választások után elkezdődnek, de a megsebzett Hillary patakokban sírt, amikor megmondták neki, hogy egyezzen bele vagy letartóztatják. Obama elnöknek megparancsolták, hogy maradjon Washingtonban, vessen véget az ISIS-nek, hagyja abba a globális valuta újraindítás késleltetését, és találkozzon Trumppal, és biztosítsa a zökkenőmentes átmenetet.

Mindemellett az amerikai hadsereg azt tanácsolja Donald Trump megválasztott elnöknek, hogy “ne nevezzen ki neokonzervatívokat, zsidókat (minden zsidó köteles önmagát távol tartani a vezető kormányzati pozícióktól, amíg meg nem erősíthető, hogy nem dolgoznak a kazár maffiának), bankárokat illetve a Bush család csatlósait a kabinetbe vagy a Fehér Házba.

Ezen túlmenően Pentagon források szerint “a Soros által finanszírozott tiltakozások csak felgyorsították Trump tervét, hogy végezzen a Bush-Clinton összeesküvéssel még a beiktatása előtt.

A támadást minden fronton könyörtelenül folytatni kell, amíg az emberiség fel nem szabadul a kazár irányítás alól.

A mandzsu megszállás Kínában egy jó analógia arra, ahogy a kazárok irányítják a nyugatot. A mandzsu Kínában az őshonos kínaiak, akik letették a közszolga vizsgát, felfelé haladhattak a bürokratikus ranglétrán egy bizonyos pontig, de az összes magas pozíciót a mandzsuk töltötték be. Nyugaton ugyanez a helyzet; az intelligens, szorgalmas technokraták elérhetnek igazgatóhelyettes pozíciókat, de a legmagasabb első, második és gyakran harmadik pozíciókat a kazár maffiózók vagy hozzátartozóik birtokolják a legnagyobb és legerősebb szervezetekben.

A kazárokat eltávolították a Pentagonból, és gnosztikus illuminátus források azt mondják, hogy az FBI igazgatójával, James Comey-val kapcsolatban megerősítették, hogy tiszta a WikiLeaks azon állítása ellenére, hogy pénzeket kapott a Clinton Alapítványtól. A külügyminisztériumot és a kormány egyéb ágait viszont meg kell tisztítani a gengszterektől, ha az Egyesült Államokat fel akarjuk szabadítani.

Továbbá Trump megválasztása azt jelenti, hogy a kazárok által irányított TPP és TTIP kereskedelmi egyezmények halottak. “Trumpnak jelenleg szándékában áll a manipulált vállalati törvényszéket eltávolítani a NAFTA-ból, és az összes kereskedelmi egyezmény egy hatalmas vereséget jelent a kazár maffia számára,” – Pentagon források szerint.

A Pentagon egy hatalmas nyilvánosságra hozatalt is tervez a 911-el kapcsolatos adatokból annak érdekében, hogy arra kényszerítsék Donald Trumpot, hogy hívjon össze egy 911 törvényszéket, a források szerint. A New York Times-t szintén “kényszeríteni fogják, hogy beszámoljon 911-ről és más kazár bűncselekményekről,” – mondják.

Európában eközben a Pentagon szerint a támadás a következő fázisába lép; “A NATO a zűrzavar állapotában van, mivel a hadsereg sok tonnányi lőszert küldött az amerikai csapatoknak az EU-ba a letartóztatásokhoz, és olyan összeesküvés besúgókat, mint a német Angela Merkel kancellárt és Francois Hollande francia elnököt nacionalistákkal kell helyettesíteni. A Trump által vezetett amerikai forradalom átterjed Európára, hogy eltávolítsák a kazárokat a hatalomból.

Az oroszok és a kínaiak szintén most kerültek felelős pozícióba az Interpolban, hogy “így söpörjék ki az alacsonyabb szintű összeesküvés lakájokat,” – Pentagon források szerint. Ők, együtt a gnosztikus illuminátusokkal a főbűnös Soros Györgyre is vadásznak.

Ázsiában eközben a valódi jutalomért, a pénz létrehozásának és terjesztésének képességéért folyó harcot még meg kell vívni.

Ázsiai CIA források a következőket mondják arról, hogy mi is történik:

Mark Rutte holland miniszterelnök és Vilmos Sándor király (és anyjának, Beatrix egykori királynőnek) szóvivője Jakartában lesz e hónap 23-án egy kereskedelmi misszióval együtt. Tárgyalni érkezik a Jakartában és Semerangban tárolt arany iránti követelésük és részük visszatérítését illetően Hollandia, vagyis a Vatikán és mecénásai nevében. Folyamatosan nyomon követjük a helyzetet.

Más szóval a vérvonal családok célja az, hogy továbbra is megőrizzék irányításukat a bolygón követeléseket megfogalmazva a legendás ázsiai arany rejtekhelyeket illetően, és azt a jogot, hogy pénzt állítsanak elő ezen követelések alapján.

Ahogy Neil Keenan rámutat, ha elő tudnak állítani 50 billió dollárt a semmiből 1 millió tonna arany tulajdonjogára hivatkozva, akkor megnyerhetik a háborút és visszavásárolhatják (megvesztegetéssel) a bolygó teljes irányítását.

Donald Trump megválasztásának napján megerősítették, hogy az ENSZ kihirdette a lendületes Agenda 2030 terv gyorsított stratégiai végrehajtását.


Ez egy jó szándékú terv a vérvonal családok részéről, de ez már túl késő és túl kevés a bolygó számára. Ezen terv szerint az 50 billió dollárnak csak egy töredékét tervezik felhasználni a vérvonal családok azon emberek számára, akik valóban rászorulnak. Az emberiség a saját jövőjét, vagyis a pénz létrehozásának és terjesztésének folyamatát irányítva dollár billiókat bocsáthatna rendelkezésre a szegénység megszüntetése, és a környezeti pusztítás megállításának céljára hónapokon, és nem évtizedeken belül.

Továbbá az ENSZ és más, összeesküvés által létrehozott nemzetközi intézmények felső sorai reménytelenül korruptak és inkompetensek. Vegyük csupán példának azt a tényt, hogy Szaúd-Arábia az ENSZ emberi jogi bíróságának a tagja. Szaúd-Arábiában, ha egy férjes asszonyt a férjén kívül valaki más megerőszakolja, büntetésként derékig eltemetik, majd halálra kövezik. Szaúd-Arábia nem egy ország, hanem egy családi tulajdonban lévő rabszolga ültetvény.

Teljesen új szervezeteket kell létrehozni, hogy átvegyék a már meglévő nemzetközi szervezetek működő részeit, és hogy megszüntessék ezen csoportok korrupt és gonosz részeit. Ez különösen igaz az olyan csoportokra, mint a WHO, melyek részt vettek (szinte mindig anélkül, hogy a közkatonáik tudatában lettek volna) biológiai fegyverek terjesztésében, részeként a lakosság selejtezési tervének.

A Fehér Sárkány Társaság figyelemmel kíséri az arany helyzetét, ahogy a kínai hadsereg, a Pentagon és más ügynökségek. A világ pénzügyi rendszere nem maradhat a népirtó gengszterek ellenőrzése alatt, nem számít, mi történik. A Fehér Sárkány Társaság hajlandó kompromisszumot kötni a jóindulatú vérvonal családokkal és a gnosztikus illuminátusokkal annak érdekében, hogy egy nyertes-nyertes megoldás jöjjön létre az arany és a pénzügyi rendszer kérdésében. A Sárkány Család szintén rajta van az ügyön. A FST arra számít, hogy hamarosan hallani fog a Rothschild és más vérvonal családok felől.

A gnosztikus illuminátusok szerint a vérvonal családok inkább meghalnak, minthogy megadják magukat, és inkább egy utolsó nagy támadást terveznek azzal a céllal, hogy megtartsák az irányításukat. Ez valószínűleg olyan vezetők elleni összehangolt gyilkossági kísérleteket jelent, mint Trump és az amerikai vezérkari tábornok Joseph Dunford.

A világ katonai erői azonban egyértelmű üzeneteket küldtek a Vatikánnak és a vérvonal családoknak. Pentagon források megjegyzik, hogy a legutóbbi földrengések Olaszországban “talán meggyőzték a Vatikánt, hogy ne engedjék az áttérést vagy adjanak menedéket az összeesküvés vezetői számára.” Emlékszünk még, hogy Tony Blair és idősebb George Bush elmentek, hogy találkozzanak a pápával és megtérjenek közvetlenül azt követően, hogy elhagyták hivatalukat? Bejelentették a világnak, hogy a P2 szabadkőműves páholy védelme alatt állnak, és ezért nem lehet őket üldözni az Irakban és másutt elkövetett háborús bűnök miatt. Ferenc Pápának azt tanácsolták, hogy ne kövesse el ugyanazt a hibát mint elődje, Benedek Pápa.

Továbbá a Pentagon forrásai szerint az “Argentínában és Új-Zélandon minimális károkkal járó földrengések figyelmeztetések az összeesküvés számára, hogy nincs hová elbújniuk.

Ezen túlmenően a források szerint “az Afrika szarvánál és a Fekete-tengeren lévő víz alatti bázisokat elpusztították, miután Dunford tábornok Törökországba és Szaúd-Arábiába látogatott, illetve azt követően, hogy Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök Izraelben járt.

Japánban eközben az összeesküvés szolga Abe Shinzo rezsim a teljes pánik állapotában van most, hogy mestereik az USA-ban elvesztették a hatalmat. Japán alvilági források azt mondják, hogy Heizo Takenaka egykori pénzügyminiszter, aki átadta a japán vállalatok irányítását a kazár maffiának, kiotói lakásába menekült, de nem lesz biztonságban, nem számít, hogy hová megy. Ugyanez vonatkozik minden más hazaárulóra Japánban, japán alvilági források szerint. A császári családhoz kötődő jobboldali források szerint előkészületek folynak egy új japán kormány felállítására, és egy súlyos gazdasági, kormányzati és társadalmi átalakításra.

A kínai kormányt és intézményeket a maguk részéről kezdetben szintén sokkolta Trump megválasztása, de most már a kampány retorika ellenére kezdik felismerni, hogy a Trump rendszer sokkal inkább Kína érdekeit szolgálja, mintha egy Clinton rezsim lett volna. A kínaiakat már tájékoztatták, hogy a Clinton mögött álló kazár gengszterek azt mondják, amit hallani akarnak, majd hátba szúrják őket az első adandó alkalommal. Ezzel szemben Trump tanácsadói azt mondják, hogy az Egyesült Államok azt fontolgatja, hogy csatlakoznak a kínai kezdeményezésű Ázsiai Infrastrukturális és Befektetési Bankhoz, kínai kormányzati források szerint. Az Egyesült Államok szintén tárgyal egy megállapodásról, hogy a kínai katonai arannyal kereskedjenek kemény valutáért.