Az idős asszony­nak ta­valy áp­ri­li­si­ban ve­szett nyoma, és bár csa­ládja végig bí­zott benne, hogy ép­ség­ben elő­ke­rül, min­den re­mé­nyük szer­te­fosz­lott…
Borzalmas gyilkosság áldozata lett a tavaly áprilisban eltűnt Violet Price. A nyolcvanéves nénivel egy megszállott szexfüggő végzett, aki fogadott lányának testvére volt. A 33 éves Madi Mahaboudit mindenki ismerte a környéken, hiszen büntetett előélete és súlyos elmezavara miatt rettegésben tartotta a francia városka lakóit.

Az idős Violet azután találkozott vele először, hogy 2012-ben Franciaországba költözött, hogy közelebb legyen kint élő fiához. Mahaboudi tavaly áprilisban toppant be váratlanul az özvegy néni lakására. Fenyegetőzni kezdett, majd miután magáévá tette a védekezni képtelen asszonyt, megragadta a torkánál fogva és megfojtotta.

Ám ami ezután történt, az még iszonyatosabb…

A tébolyodott férfi megcsonkította a néni élettelen testét, majd a franciaországi Dorogne környéki erdőbe vitte, és otthagyta a sűrű avarban — írta a Daily Mail.

Mahaboudit a holttest megtalálása után azonnal letartóztatták. A bíróságon azzal védekezett, hogy valami gonosz erő kerítette a hatalmába, ezért azt sem tudta, mit cselekszik.

Tettéért életfogytig tartó börtönbüntetést kapott.