Megszólalt egy németországi menekültszállón dolgozó tolmács. Azt állítja, hogy ő pontosan tudja, mi a muszlim migránsok célja…
Több éve egy német menekültszálláson dolgozik önkéntesként az a tolmács, aki most sokkoló dolgokat állít a muszlim migránsokról. Elmondása szerint a legtöbb bevándorló, akikkel ő beszélgetett, utálja a kereszténységet, és mindent megtesznek azért, hogy eltöröljék azt a Föld színéről. A 39 éves – neve elhallgatását kérő – tolmácsnő azt mesélte, hogytöbbször is hallotta, amint muszlim nők arról beszélgettek, hogy több gyermeket kell szülniük, mint a keresztényeknek, mert csak így lehet végleg kiirtani a “hitetleneket”.

Az önkéntes tapasztalatai szerint mindennaposak, hogy a muszlim migránsok elnyomják, megfélemlítik vagy esetleg zaklatják a keresztény társaikat – írja az express.co.uk. Egy friss statisztika azt mutatja, hogy májustól októberig 743 keresztényt ért muszlim támadás az ország különböző menekültszállásain.

Ebből 416 embert fizikálisan bántalmaztak, 44-en pedig szexuális erőszak miatt tettek panasz.

A tolmácsnő szerint a legnagyobb probléma, hogy már gyermekkorban elkezdődik a keresztények elleni gyűlöletszítás. Az önkéntes ugyanis többször is megpróbált muszlim gyerekeket rávenni,hogy játszanak keresztény gyermekekkel is, amire azt a választ kapta:

Nem játszom keresztényekkel, a szüleim is utálják őket…