Borzalmas videón mutatja be egy méhész, milyen sorsra jut az a pók, amelyik egyik méhkasán próbált pihengetni. A méhek pillanatokon belül ellepik a nyolclábút és nem kegyelmeznek neki. Ha pók-, esetleg méhiszonya van, óvatosan kattintson!
Egy hatalmas halászpók tévedt az észak-karolinai Charlestonban lévő egyik méhtelepre. A tulajdonos, Zaur Man nem lépett közbe, viszont videóra vette az eseményeket. A pók egy ideig háborítatlanul hűsöl a kason, de mikor megmozdul, a méhek azonnal rávetik magukat. Tucatjával esnek neki a póknak, a csípésük pedig hamarosan teljesen lebénítja az állatot. Egy idő után már nem egyértelmű, hogy még a pók mozog, vagy már csak a méhek mozgása billegeti ide-oda a tetemét. Tessék, nézze meg!


"Pedig ez a pók nem viccel, hanem lecsap, mikor vadászik. Nem fon hálót, ráveti magát az áldozatára" - mondta a méhész. Azt is elmondta, hogy gyakran talál hasonló pókokat a méhkasok alatt, de általában a méhek nem zavartatják magukat miattuk. Most viszont behatolt arra a területre, ahol már veszélynek érezték a jelenlétét. Ennek is köszönhető, hogy újból meg újból rátámadnak, még akkor is, mikor már nem is mozog. Ha nem volt elég a horrorból, nézze meg, ugyanez a pók hogyan vadász le kishalakat.


Vagy nézze meg, milyen, amikor a méhek veszítenek és az imádkozó sáska nyer.