Az American Spectator információi szerint, Hillary Clinton azért nem állt ki a választási eredményeket értékelni a Javitz Centerben, mert féktelen őrjöngésbe kezdett, amikor megtudta, alulmaradt a küzdelemben.
A blog titkoszolgálati munkatársak információira hivatkozva azt állítja, a demokrata elnökjelölt eszeveszett káromkodással és vad üvöltözéssel fogadta, hogy több államban is a várakozásokkal ellentétben alulmaradt Donald Trumppal szemben.

Az American Spectator szerkesztője, R. Emmett Tyrrell úgy tudja, Hillary Clinton az őrjöngése során felborította az asztalokat, csapkodta a bútorokat és különböző tárgyakat vágott a stáb tagjaihoz.

Mindeközben a demokrata tábor manhattani eredményváróján rengeteg támogató azt várta, hogy az elnökjelölt értékelje az éjszaka eseményeit. Végül aztán a kampányfőnök, John Podesta lépett a színpadra, aki arról beszélt, hogy több államban még számolják a szavazatokat, ezért egyelőre nem tudnak bővebb információt mondani. A rögtönzött beszéd után Podesta mindenkit hazaküldött.

Kis idő múlva Donald Trump viszont megtartotta választási értékelőjét, amelyben elmondta, Hillary Clinton felhívta és gratulált neki a győzelemhez.
A blog információi szerint a demokrata elnökjelöltet azért nem engedték fel a színpadra, mert órák kellettek ahhoz, hogy lenyugodjon.

Az American Spectator szerkesztője azt is elmondta, nem ez az első eset, hogy problémák adódtak Hillary heves vérmérsékletéből. A kilencvenes években egy-egy dühkitörés során hasonlóan könyvekkel és lámpákkal kezdett el vagdalkozni.