Megdöbbentő interjút adott egy lipcsei pap a Deutschlandradio Kultur rádióban.
Andreas Knapp, 58 éves lipcsei katolikus pap közel-keleti muszlim és keresztény gyermekekkel foglalkozik. Rengeteg nehéz sorsú gyermeket támogat a tanulásban. Egy vasárnapi interjúban azonban arról beszélt, hogy nagyon nehéz helyzetben vannak a keresztény gyermekek, mivel a bevándorlók folyamatosan zaklatják, terrorizálják őket – írja a Breitbart.

Knapp elmesélte, hogy az egyik keresztény gyereknek azért kellett otthagynia az iskolát, mert a muszlim fiatalok folyamatosan zaklatták – például azzal, hogy disznóhúst evett. Egy másik, 13 éves gyermek is hasonlókat élt ált egy szászországi menekülttáborban. A fiú elmondta Knapp atyának, hogy a muszlim gyermekek egyáltalán nem tisztelik a keresztényeket, sőt, sokszor gyűlölködve beszélnek róluk. Gyakran előfordul az is, hogy a muszlimok nem játszanak együtt a keresztény gyerekekkel.

A lipcsei pap szerint a fiatal muszlimok azért ilyen megvetőek társaikkal szemben, mert úgy gondolják, a keresztények együttműködnek a nyugati kormányokkal, ráadásul a nyugati országokban még rengeteg a keresztény is.