Svédország egyáltalán nem tudja kezelni a migránsválságot. Azon kívül, hogy Svédországban történik a legtöbb nemi erőszak, és a rendőrség, a hatóságok nem tudnak ez ellen mit tenni, a migránsok számával és elosztásával is bajban vannak.
A legújabb ötlet szerint városokat és üdülőhelyeket (!) építenek a bevándorlóknak az országban. Egy-egy ilyen város 50 ezer embernek adna szállást.

Peter Eriksson képviselő szerint “ez egy izgalmas döntés. Ezzel Svédország be tudja bizonyítani, hogy hosszú távon, fenntartható megoldás születhet a kérdéskörben.”

Nagy valószínűséggel ez meg is lesz valósítva, ugyanis nagyon sok képviselő értékelte a gondolatot, hogy sharía-várost építsenek.

Természetesen ezzel csak a szegény menekültek járnak jól, ugyanis a svéd polgárok már most látják, hogy ez az adófizetők pénzéből fog megvalósulni. De hát már megszoktuk, hogy az nem számít, hogy az európai lakosság rosszabbul fog élni, a lényeg, hogy a kontinensfoglalók kényelemben lehessenek. Ha úgy vesszük, minden a terv szerint halad….