A mexikói Karla Jacinto miután betöltötte a 12. életévét szexrabszolgaként élt 16 éves koráig, és mintegy 43 ezer alkalommal erőszakolták meg. Ő csak egyike volt annak a több ezer eladott nőnek, aki ilyen könyörtelen visszaélés áldozata lett. A lányt szerencsére sikerült kiszabadítani az emberrablók fogságából, több sorstársával együtt 8 évvel ezelőtt - írja a Daily Star.
Jacinto úgy érzi, az egész fiatalkorát elvették tőle, és pont ezért döntött úgy, életét annak szenteli, hogy segítsen megbirkózni a történtekkel a hasonló helyzetben lévő áldozatoknak. A most 24 éves lányt még gyerekkorában rabolták el, ajándékokat ígértek neki és pénzt, ő pedig ment, mert nem gondolt semmi rosszra. Nem sokkal később már naponta 30 emberrel kellett közösülnie, így jött ki ez a félelmetesen magas esetszám.

“Ütöttek botokkal, ütöttek kábelekkel és lánccal is vertek, így kényszerítettek prostitúcióra” - mesélte a lány, aki azt is hozzátette, voltak akik azért nevettek rajta, mert sírt a fájdalomtól. “Be kellett csuknom a szemem, különben láttam volna mit csinálnak velem, és azt nem akartam.” Becslések szerint évente 20 ezer nő esik áldozatául a mexikói szexrabszolgaságnak.

Jacinto már találkozott a pápával is, hogy megbeszéljék, ő miben tudna támogatni az áldozatoknak. Ferenc pápa kiemelten fontos munkájának tekinti a mexikói szexuális kereskedelemre felhívni a világ figyelmet.