Német iskolák olyan rendezvényeket szerveznek, ahol „ismerkedős” alkalmakon összehozzák a muzulmán migránsokat a diákokkal.
A képeken (ld. csatolt fotók) viszont érdekes módon német lányok és tankötelesnél idősebb muzulmán férfiak vannak… Vajon a fiatalkorú német iskoláslányokat tudatosan ’kerítik’ a migránsoknak? – teszi fel a költői kérdést egy német blogger észrevételei alapján íródott cikk – a Gatesofvienna nyomán.

A német állam, mint “kerítő”?

(…) Ma véletlenül észrevettem egy cikket, amely arról szólt, hogy egy iskola vezetése „ismerkedést szervezett, hogy jobban megismerkedhessenek” a ’menekültekkel’. Ahogy megnéztem a képeket a cikk mellett, egyetlen német fiú sem volt rajta, csak lányok. A ’menekült’ férfiak pedig nem voltak iskoláskorúak. Ezután körülnéztem az interneten … és nicsak, más iskolák is szerveztek hasonló eseményeket. El lehet gondolkodni a csatolt képeken.

Ezeknek a rendezvényeknek mi köze van az iskolához és a tanításhoz? Ezek a ’menekültek’ nem iskoláskorúak és furcsa módon német iskolásfiúk nincsenek…

Vajon amit itt látunk, arról szól, hogy a fiatalkorú német iskoláslányokat tudatosan ’kerítik’ a migránsoknak?

A kapitalista-fasiszta BRD (Német Szövetségi Köztársaság) kormányzata jelenleg olyan betelepítési politikát folytat, amelynek célja, hogy csökkentsék a németek számát a teljes népességben.

Ennek sokféle módja van:
1. A termékeny korban lévő németeket megakadályozzák, hogy családjuk legyen: kétéves szerződésekkel, állandó ösztöndíjakkal, job-centerekkel, stb.
2. A bevándorlókat bátorítják és pénzügyi támogatásban részesítik, hogy telepedjenek le Németországban.
3. Családegyesítésekkel a bevándorló családok részére

És úgy tűnik, most egy új módszert találtak:
A népesség gyarapításának döntő tényezői a nők. Ezért ha a CDU/CSU fasisztái sikeresen ’hoznak össze’ sok német nőt a bevándorlókkal akkor fontos lépést tettek ebbe az irányba. Mivel a bevándorlók gyermekeit váró német nőknek ugyanakkor már nem lehet gyermeke német férfiaktól.  (Gatesofvienna)
És akkor részletek a rendezvényekről szóló német multikulti propagandacikkekből:

„A 12 kiskorú menekült, akik Szíriából, Albániából, Irakból és Afganisztánból jöttek és már egy éve Bergrheinfeldben élnek (…) most együtt ünneplik a nyári fesztivált a Schweinfurti Gazdasági Iskola diákjaival.” (…)

„A diákok ezúttal gyakorlatias projektet szerettek volna, hogy személyesen segíthessenek a gyermekeknek vagy fiataloknak és ennek látható sikere legyen. Ennek eredményeképpen jöttek létre kapcsolatok az olyan menekültcsoportokkal, mint Maria Schutzé is.
Csak az volt a kérdés, hogyan segítsenek a menekülteknek a leghatékonyabb módon. Oliver Bandorf Képzési Igazgató szerint az esetenkénti közös szabadidős tevékenységek nem érik el a kívánt oktatási hatást. Ezért jutott eszébe az az ötlet, hogy rendszeres ‘házi feladat támogatást’ szervezzenek ‘mindig ugyanazon a helyen’.”

(…) „Ezeken a rendezvényeken ’baráti kapcsolatok jöttek létre’, és a ’fiúk is fejleszthették nyelvi készségeiket’ — és még azt is megtudták, hogy az emberek segíteni akarnak nekik”.

„Próbáljatok kapcsolatot teremteni az emberekkel!” – motiválta a német diákokat egy angoltanár egy másik iskolai rendezvényen.