Álmában törtek rá arra a 25 éves anyukára, aki menekülés közben súlyos sérülést szenvedett és tolószékbe kényszerült.
Régi ismerőse, Scott Baird tört be egy hajnalon a nagy-britanniai Shepton Mallet városában Millie Butt otthonába, akiről azt hitte, hogy nincs otthon - írta a Mirror. A fiatal nő ezt meghallotta, és kimászott hálószobája párkányára. Baird azonban észrevette a rémült Millie-t, és a hajánál fogva próbálta meg visszarángatni a lakásba, valószínűleg azért, hogy megerőszakolja vagy megölje, hogy ne tanúskodhasson ellene. A nő fejét egy rántással beverte a párkányba, ekkor Millie 3 és fél métert zuhant az utca aszfaltjára.

A nő mindkét lábán nyílt, szilánkos töréseket szenvedett, azt hitte, hogy teljesen megbénult. Számos műtéten esett át és hosszú ideig tolókocsiba kényszerült. Lábai súlyos idegkárosodást szenvedtek, és további műtétek várnak rá.

De ha ez nem lett volna elég, támadójának nővére, Karen Baird telefonon megfenyegette a kórházban: felgyújtja a házát, ha tanúskodik testvére ellen. Millie azonban úgy döntött, nem hajlandó félni. - Scott Baird betört a házamba, és eltörte a lábam, de nem fogom hagyni, hogy megtörje a lelkemet - mondta a bátor nő. Scott Baird-ot a nő tanúvallomásával másfél éves börtönre ítélték, míg nővére, Karen 9 hónapra felfüggesztett szabadságvesztést kapott.