Közleményben mond köszönetet Biró Zsolt, az MPP elnöke "minden választópolgárnak, aki bizalmával tüntette ki a Magyar Összefogás jelöltjeit", ugyanakkor az MPP minden tisztségviselőjének és minden tagjának, aki aktívan részt vett a kampányban és a mozgósításban, illetve az RMDSZ Maros megyei kampánystábjának, hogy aktívan segítették a kampányát.
"Az eredmények azt igazolják, hogy bölcsen döntöttünk, amikor a Magyar Polgári Párt és az RMDSZ együttműködésének útját választottuk. Az erdélyi magyarság december 11-én felmutatta a közösségünk erejét. 

A Magyar Összefogás eredményesnek bizonyult, mert a választópolgárok fogtak össze! A választási eredmények bizonyítják, hogy a közösség tagjai értik és érzik azt a felelősséget, ami ránk, kisebbségi sorba szorult magyarokra hárul. 

Kiállásukkal a magyar szavazók egyértelművé tették, hogy közösségünket nem lehet megkerülni, hogy a magyar követelések mögött összezártan ott áll a minden erdélyi magyar. A csatát megnyertük, de a Nemzeti Válogatottnak ezután kell bizonyítania, hogy érdemes a megelőlegezett bizalomra. Ebben, a leghatározottabban számíthatnak a Magyar Polgári Pártra!" - írta közleményében Biró. 

Forrás: transindex.ro