A pakisztáni migránst Németországban vádolták meg azzal, hogy ötször követett el nemi erőszakot. A bíróságon a férfi egészen hajmeresztő mentségeket hozott fel. 
Behívták a 26 éves Asif M.-et a berlini tartományi bíróságra, ahol magyarázatot kellett adnia, hogy miért erőszakolt meg nőt, majd miért próbálta meg ugyanazt a bűncselekményt elkövetni öt másik esetben is.

Az ügyészség tájékoztatása szerint a pakisztáni migráns április 29. és július 25. között bántalmazta a nőket.

Az ügyész a nyomozati anyag ismertetése során felelevenítette, hogy a migráns egyik alkalommal egy egyedül sétálgató lány mellé csapódott, majd elmondta neki, hogy aznap van a születésnapja. Amint tudatosult benne, hogy a lánynak már terhes az ő társasága, lecsapott. Megragadta és lerántotta a földre, ahol csókolgatni kezdte, majd a nő felsőtestét tapogatta.

A további erőszaktól tartva az áldozat később engedte, hogy a felsőtestét tapogassa a migráns, aki később tovább erőszakolta a nőt” – mondta az ügyész.

Egy másik esetben megtámadott egy járókelőt a migráns. Az áldozat kiabálva, csapkodva védekezett az erőszakoló ellen.

Nagyon sajnálom azt, ami történt. Nem támadtam meg senkit azalatt, mielőtt Európába jöttem. Németországban egyszerűen ez csak kijött belőlem” – áll az erőszakoló migráns védekezésében.

A pakisztáni férfi azzal védekezett, hogy menekültként nemigen tud barátnőt találni, viszont a szexre vágyott, ezért követte el a nemi erőszakot.

Bevallotta azt is, hogy a nők elleni támadások elkövetése előtt gyakran ivott, valamint marihuánát is fogyasztott.

A migráns ügyvédje szerint ügyfele egészen addig azt hitte, hogy az áldozat örül annak, amit csinál, ameddig el nem mondta neki, hogy valójában nem élvezte az aktust. Az ügyben még nem történt ítélethirdetés. A tárgyalás januárban folytatódik. A bíróság ekkor hallgatja meg az első áldozatot.