Obama akar az utolsó amerikai elnök lenni!
Annak ellenére, hogy nyilvánosságra hozták, hogy Putyin Oroszországa nem követett el hackertámadást az amerikai elnökválasztás idején, megbuktatva ezzel Clintont, és elnöki pozícióba helyezve Trumpot, mégsem fogadja ezt el.

“Oroszország a felelős az amerikai Demokrata Párt ellen az elmúlt hónapokban elkövetett hackertámadásokért” – hangsúlyozta pénteki washingtoni sajtóértekezletén Obama.

Az Egyesült Államok még hivatalban lévő elnöke ezzel kapcsolatosan hozzátette, hogy ez a közlése a titkosszolgálatok adatain alapul. Obama  szerint  az orosz “manipuláció” azt követően ért véget, hogy a Kínában tartott szeptemberi G20-as csúcstalálkozón figyelmeztették Putyint az amerikai aggodalmakról . (Ezek szerint csak úgy ért Putyin a “szép szóból”, ha azt Kínában közlik vele? Ugyanis másról sem hallhatott korábban, mint az amerikai aggodalmakról, és mégis hackelésre buzdított… Obama kijelentése ebben is sántít…)

Az elnök a sajtóértekezleten élesen bírálta Bassár el-Aszad kormányzatát és Moszkvát a Szíriában történtek miatt, szerinte az ő lelkükön szárad az szíriaiak vére. (És Amerikának nincs köze semmihez, ő csak fegyvert adott az Iszlám Államnak… Mindent értünk!)

Törvényhozásbeli puccsot készítenek elő Trump ellen

Törvényhozásbeli puccsot készítenek elő Trump ellen


A teljes ellentámadásba lendülők terve az, hogy rávegyék az elektorok kollégiumának tagjait és az ...
RÉSZLETEK 
Amerikai külpolitika: 2017, a fordulat éve

Amerikai külpolitika: 2017, a fordulat éve


Donald Trump jelöltje remekül tükrözi az elnök külpolitikai elképzeléseit. Amennyiben Rex Tillerso...
RÉSZLETEK 

Forrás