A 28 éves manchesteri Kelly Marie Renton éppen életet adott második fiának, Noah-nak. amíg betörtek a házukba - írja a Mirror. A nő és a férje arra mentek haza, hogy kifosztották őket, a gyerekeik összes karácsonyi ajándékát elvitték, és még az újszülött szobáját is kipakolták, vagyis a rácsos ágyat is ellopták. Az apa, a 37 éves Michael Jackson, azt nyilatkozta a helyi lapnak, hogy egyszerűen nem tért magához, amikor hazaért.
Feltörték és tönkretették a hátsó ajtójukat, az összes konyhaszekrény tárva nyitva volt, és szét voltak dobálva a cuccaik. Mivel ők a lakást úgy hagyták el, hogy az egy újszülött számára megfelelő legyen - tisztaság, teljes felszereltség -, nagyon letörtek. “Amíg kórházban voltam, addig néhány mocsok betört az otthonomba, elvitte a gyerekek összes karácsonyi ajándékát és teljesen kifosztott minket. Az életünk egyik legboldogabb napjának kellett volna lennie, de ők tönkretették. Teljesen egyértelmű, hogy figyelték a házát” - mondta a kismama.

Többek közt egy PlayStation 4 konzol, egy drón helikopter, egy GoPro kamera, LEGO készlet, márkás melegítők és három tabletnek kell lába a karácsonyi ajándékokból. A rendőrséget bár értesítették reggel 9-kor, de csak 13 óra után értek ki a helyszínre, ami azért is volt bosszantó, mert addig nem tudok semmit csinálni, nehogy a nyomokat tönkretegyék. Ez utóbbi pedig nem túl vidám egy újszülöttel a kezünkben, akit még az ágyába sem lehet letenni, hiszen azt is ellopták.

Mint kiderült, a család több tagja is túlórát vállalt, hogy a három gyermeknek - a pár mindkét tagjának született egy-egy gyermeke már a korábbi kapcsolatából - szép karácsonya lehessen. A rendőrség megerősítette a lapnak a hírt, de arról nem nyilatkoztak miért ilyen későn mentek helyszínelni.