Saját feleségét ejtette túszul otthonukban egy missouri férfi, aki amellett, hogy fogva tartotta, szexuálisan bántalmazta, és pisztollyal is megfenyegette a nőt.
A fogságban lévő asszonynak végül egy csomagkihordó futár segített kiszabadulni, aki az átvett csomagon észrevette az elrejtett segélykérő írást, amelyben az állt: hívja a rendőrséget. 

A futár rögtön értesítette a hatóságokat, akik őrizetbe vették az erőszakos férfit. James Tyler Jordan először nem akarta beengedni a rendőröket, a kommandósok helyszínre érkezésekor viszont már nem ellenkezett tovább, és megadta magát. Jordant korábban már letartóztatták erőszakos viselkedésért, most pedig ismét börtönben végezheti, ugyanis a bírósági dokumentumok szerint amellett, hogy nem engedte feleségét elmenni otthonról, többször megverte és szexuálisan is bántalmazta őt. 

A nő a rendőröknek azt is elmondta, hogy Jordan egy pisztolyt tartott a fejéhez, és megfenyegette, hogy meg fogja ölni, utána pedig magával is végez majd. Ha ez még nem lenne elég, a rendőrök érkezésekor egy hároméves gyermek is volt a házban, aki legalább 15 órája volt bezárva a hálószobába étel és víz nélkül. 

A csomagküldő szolgálat nagyon büszke munkatársukra, aki azonnal észrevette, hogy baj van, és hősies tettével tragédiát­ előzött meg.

"Hálásak vagyunk a több mint egy évtizedes szolgálatáért, és hogy cselekedett, amikor látta, hogy az ügyfél bajban van. A sofőrünk nagyon jól ismeri az útjait, és fel van készülve arra, hogy felismerje, ha a környezetében valaki segítségre szorul" – nyilatkozta a cég képviselője.

Nem ez az egyetlen ilyen eset, a fogvatartott feleség története kísértetiesen hasonlít egy nem sokkal ezelőtt, idén októberben történt esethez, amikor szintén egy írásos segélykérő üzenettel szabadult ki egy nő. A 11 éves lánya vitte be az iskolába a segélykérő üzenetet, hogy édesanyját akarata ellenére egy lakókocsiban tartják fogva. A rendőrség végül kiszabadította a louisianai nőt, és elfogták a fogvatartóját.