Valaki brutális módon végzett egy 55 éves nővel egy negyedi családi házban. A gyilkos a nyakán és a mellkasán szúrta meg áldozatát, majd gyúlékony folyadékkal öntötte le és felgyújtotta.
Brutális gyilkosság tartja lázban a szlovákiai Vágsellyei járásban található Negyed községet, ahol 36 éves fia talált rá hétfőn 55 éves édesanyja élettelen testére - írja a Bumm.sk.

"Az eddigi vizsgálatok szerint a gyilkos a nyakán és a mellkasán szúrta meg áldozatát, majd gyúlékony folyadékkal öntötte le és felgyújtotta. Az asszony a helyszínen életét vesztette. A bűnügyi rendőrség vizsgálóbírója gyilkosság miatt indított büntetőeljárást" – mondta a Čas.sk-nak Renáta Čuháková, nyitrai rendőrségi szóvivő.

A faluban különféle szóbeszédek járnak. Az egyik szomszédasszony azt mondta, hogy több napja nem látták már az áldozatot. "Egyesek azt gondolták, hogy Vágsellyére utazott az édesanyja után. Mások meg vannak győződve róla, hogy ismernie kellett a gyilkost, mert csak úgy nem nem engedett volna be idegent a házába. Meg vagyunk rökönyödve. Bízunk benne, hogy a gyilkos nem fog sokáig szabadon szaladgálni" – mondta a Bummnak a szomszéd.

A Markíza tévé hírportálja úgy értesült, hogy a megboldogult a halála előtt még küzdött az életéért – erről tanúskodnak a fején keletkezett sérülések és a kitépett hajcsomók. 

Negyed a Vág folyó jobb partján, Nagymegyertől északkeletre fekvő település. 3300 fős népességének több mint fele vallotta magát magyarnak a 2011-es népszámláláson.