A jachtok neve UFO 2.0.Nem csoda, hiszen az úszó járműveket simán össze lehet téveszteni a repülő csészealjakkal. 
A tervező egy szokatlan formát ötlött ki.Igazán nem is a forma a lényeg, hanem amit tudni majd az idegen járműnek tűnő jacht.Elképzelhető, hogy a tehetősebbek, már 2018-ban ilyen jachtokkal fogják szelni az óceánok vizét.

A vízi jármű különlegessége az, hogy tervezője repülésre is alkalmassá teszi a járművet.

Az UFO 2.0 20 méter széles, amelynek fedélzetén egy 80 négyzetméterem lakótér található, több fürdőszobával, konyhával és hálószobákkal.
A tervek szerint a fedélzeten még edzőterem is lehet.

Ez a jacht állítólag bármire képes lesz.Ha valaki szaunázni akar, vagy éppen pezsgőfürdőzni, megteheti.A járműben a hálószoba a víz alatt lesz, ahonnan a tengeri élőlényeket látni lehet.Akár még diszkó is lehet a fedélzeten, hogy a fiatalok kicsit tombolni is tudjanak.

Lazzarini jelenleg azért kampányol, hogy minél több pénzt tudjon összegyűjteni, terve megvalósítása érdekében.Elképzelései fejlesztésében az is előfordulhat, hogy a jachton hatalmas kert is lesz.
A tervezők azt állítják, hogy az UFO jacht közel egy millió euróba fog kerülni.Az UFO jacht az opcionális választások közül a legnagyobb luxusokkal lenne felszerelve mintegy 80 négyzetméteren.A vízi és repülő jármű tetején napkollektorok adnák az energiát működéséhez.

Ezzel a technológiával a környezetet is jelentősen óvná a vízi-légi közlekedési luxus eszköz.Lazzarini mindenképpen felhívja a figyelmet, hogy a jacht repülni is képes lesz!