Hét évig éheztettek Bulgáriában egy árvaházban egy kisfiút. Ryan 2015-ben, hét éves korában mindössze három és fél kilót nyomott, ugyanannyit mint mikor megszületett.
Amikor az amerikai Priscilla Morse meglátott egy fényképet a kisfiúról, tudta, hogy segítenie kell rajta. Férjével együtt elhatározták, hogy örökbe fogadják. A nő nagy utat tett meg, hogy találkozhasson az éhező Ryan-nel.

,,Mikor beléptem Ryan szobájába és megláttam őt, az első gondolatom az volt, hogy meg fog halni."- mondta Priscilla. Hazavitte magával Nashville-be (USA) és mikor a repülőről leszálltak az első útjuk a kórházba vezetett. Az orvosok ledöbbentek, mikor meglátták milyen állapotban volt a kisfiú. Azt mondták csodával határos, hogy túlélte a hét évig tartó éhezést.

,,Hónapokig tartott amíg Ryan szervezete végre elfogadta az ételt. Az árvaházban sosem tudta, hogy mikor fog ételhez jutni így meg kellett tanulnia kérődzni, hogy életben maradhasson." - mondta Priscilla, aki már hivatalosan is Ryan édesanyja. A kisfiú most boldog családban él, a házaspár többi gyereke imádja őt. 13 hónappal később, hogy örökbefogadták, hat és fél kilóra hízott. Állapota folyamatosan javul és a mosolygós, boldog képeit nézve már senki sem gondolná, hogy milyen szörnyűségeket élt át.

Priscilla hozzátette: ,,Nagyon kérem azokat a szülőket, akik örökbefogadáson gondolkoznak, hogy ne ijedjenek meg a sérült, beteg gyerekektől. Nehéz munka egy nem teljesen egészséges gyermeket felnevelni, sok lemondással jár és az egésznek van egy sötét humora. De ha nem tudsz nevetni, nem tudod végigcsinálni. Pedig ezek a gyerekek minden erőfeszítést megérnek."