Előbb követte, majd megkéselte áldozatát egy férfi Londonban. Az elkövető indíték nélkül támadta meg az 50 éves családapát, aki épp hazafelé tartott.
Mindenféle előzmény, indíték nélkül késeltek meg egy 50 éves férfit, miközben London keleti részén éjszaka hazafelé tartott. Az elkövető előbb követte az áldozatot, majd váratlanul megtámadta. Az esetet rögzítette egy kamera, amin látszik, hogy a sértett gyanútlanul sétál hazafelé, a támadó pedig tízszer is megszúrta egy késsel – írja a Metro.

Nem veszekedett, nem került szóváltásba senkivel aznap este, egyáltalán nem találunk magyarázatot arra, hogy milyen motivációval történt a késelés. Ráadásul a tettes semmit nem lopott el a férfitól – nyilatkozta az egyik nyomozó.

A házas, kétgyermekes családapa túlélte a támadást, annak ellenére, hogy kilyukadt a tüdeje, valamint megsérülést a mellkasa, a gyomra, a belei és a mája.

A gyanúsított, miután megkéselte a férfit, elfutott a helyszínről, körülbelül 20-30 éves lehetett, a rendőrség pedig továbbra is keresi.