A nő üzenetét egy amerikai gyorsposta szolgáltató cég egyik sofőrje vette észre. Az áldozat a call 911-et írta a csomagra, amelyért a sofőr házhoz ment. 
Így tudták végül kiszabadítani a szerencsétlen asszonyt, aki saját férje terrorizált és bántalmazott. 

Az eset a Missouri államban lévő Robertsville-ben történt, ahol a sofőr egy csomagot vett fel az egyik háznál. 
Kis idő múlva észrevette rajta a segélykérő üzenetet, ezért azonnal értesítette a rendőrséget, a helyi seriff pedig kommandós osztagot küldött ki a feladó címére. 

A kommandósoknak a rajtaütés során sikerült kiszabadítani a nőt és őrizetbe vették a 33 éves férjét, James Tyler Jordant. A férfi a feleségét bezárta a ház egyik szobájába és nem engedte, hogy onnan kimenjen. A szerencsétlen asszonyt többször megverte, megpofozta, kényszerítette, hogy levetkőzzön, majd meg is erőszakolta. 
Mikor a csomagszállító odaért, a férfi fegyvert tartott a felesége fejéhez és azzal fenyegette, hogy végez vele, majd öngyilkos lesz. Ezután kényszerítette, hogy átadja a csomagot a sofőrnek, mialatt végig a háta mögött állva tartotta a fegyvert. A nő azonban valahogy mégis rá tudta írni a segélykérést a dobozra, a sofőr pedig mikor látta, hívta a rendőröket. 
  
„Hatalmas segítség volt ez számunkra” - mondta később a KMOV hírcsatornának a T. J. Wild őrmester. 
A hatóságok a ház átkutatása során egy 3 éves gyereket is találtak, aki akkor már 15 órája víz és élelem nélkül volt bezárva a hálóba. 

A túszejtőt letartóztatták és kapcsolaton belüli erőszakkal, szexuális kényszerítéssel, személyi szabadság korlátozásával, engedély nélküli fegyverhasználattal és kiskorú veszélyeztetésével vádolják.