Szinte minden fronton Angela Merkelt támadják a legutóbb napvilágra került brutális migránserőszak és gyilkosság miatt Németországban. Természetesen ezt az esetet is eltitkolta Angela Merkel és propagandagépezete. A gyilkosság ugyanis még október 15.-én történt, de csak most szivárgott ki az eset miután elfogták az elkövetőt.
Egy 19 éves orvostanhallgató megerőszakolása és meggyilkolása foglalkoztatja most Németországot. A tragikus sorsú Maria L. történetében több, akár szimbolikusnak is tekinthető egybeesés figyelhető meg:


 • A Freiburgban tanuló Maria L. egy magas rangú európai uniós hivatalnok lánya.


 • A fiatal lány önkéntesként részt vett a Freiburgba érkező menekültek megsegítésében.


 • Az orvostanhallgatót egy olyan 17 éves afgán menekült erőszakolta és gyilkolta meg, aki 2015-ben kísérő nélküli kiskorúként érkezett az országba.

 • A bevándorlás ellenes AFD tüntetést tartott tegnap Fraiburgban ahol Angela Merkelt nevezték meg felelősnek a történtekért.

  Több magas rangú német lap is arról ír, hogy Merkel nyitott kapuk politikájának áldozata a lány.

  A közösségi médiát elárasztották azok a hozzászólások, amik Merkelt hibáztatják: Egy hozzászóló azt írta, hogy Merkel megígérte, az első a belső biztonság. “Hol van most a belső biztonság?” teszi fel a kérdést a hozzászóló.

  Egy másik Tweetelő azt írta: “A szövetségi kormány továbbra is hallgat! NEM CSAK Maria Ladenburger ügyében! A lány még mindig élne, ha nem lett volna Merkel menekült politikája. ”

  Martin Schulznak is nekimentek a hozzászólók: “Schulz szerint egy menekült többet ér, mint az arany. Mondja ezt Maria Ladenburger temetésén”

  Maria L. október 15-én egy egyetemi bulin szórakozott. Nagyon jó kedvű volt. Barátnőivel több vidám képet is készítettek a bulin felállított fotóautomatával, ami előtt többször is hosszú ideig álltak sorban. Ezek voltak az utolsó képek a lányról.

  Maria hajnali 2:40 körül elköszönt barátaitól, és biciklivel indult haza a katolikus lánykollégiumba. Holttestét másnap reggel találták meg a Dreisam folyóban. Megerőszakolták, és vízbe fulladt vagy vízbe fojtották.

  A rendőrség hatalmas erőkkel kezdett bele a nyomozásba. 1400 embert hallgattak ki. Egy szagminta alapján a nyomkereső kutya egészen az egyetem biokémiai előadójáig vezette a rendőröket. Ezután több mint száz diákot hallgattak ki, és vettek szinte minden férfi hallgatótól DNS-mintát, de nem akadtak a tettes nyomára, írja a Bild.

  Angela Merkel meghívta Németországba a Keleti pályaudvaron feltorlódott menekülteket. Azóta közel 2 millióan érkeztek az országba.

  A rendőrök viszont a folyóparton egy később fontosnak bizonyuló nyomot rögzítettek. Egy vadszeder bokron egy 18 centiméter hosszú hajszálat találtak, amelynek különleges színe végül elvezetett a tetteshez. A hajszál egyik fele ugyanis fekete volt, a másik részén többféle szőkés árnyalat volt megfigyelhető.

  A festett vagy szőkített haj új lendületet adott a nyomozásnak. A rendőrök ezután újra átnézték a köztéri kamerák több terrabájtnyi felvételét. Ezen szúrták ki a feltűnő frizurájú, 17 éves afgán fiút, aki az egyetemi buli éjszakáján 1:47-kor egy villamoson éppen Freiburg központja felé tartott. A villamossal 2:10-kor érkezett a tetthelyhez közeli végállomásra. A bűncselekmény hajnali 3-kor történhetett.

  A befogadó családnál elhelyezett fiút péntek délután a nevelőszüleinél tartóztatták le. A rendőrség most az vizsgálja, ismerhette-e korábbról egymást a tettes és az áldozat.

  Forrás: express.co.uk