Teherautó hajtott a berlini karácsonyi vásárba, Charlottenburg negyedben, a város nyugati negyedében.
Frissítés 21:50 - Rendőrségi források szerint elfogták annak a teherautónak a sofőrjét, aki járművével belehajtott egy berlini karácsonyi vásárba, és legalább kilenc embert megölt hétfő este. A sofőr mellett ülő személy életét vesztette.

Frissítés 21:28 - A Bild több szemtanúval is beszélt, akik szerint kelet-európai férfi vezette a Gdanskból származó, lengyel rendszámú kamiont.

Frissítés 21:23 - A közeli Bikini platzon fehér sátrakat állítottak fel, ahol a sérülteket ápolják. A rendőrség gépfegyverekkel felszerelt embereket küldött a helyszínre, arról azonban, hogy támadás vagy csak baleset történt, nem adtak tájékoztatást.

Frissítés 21:15 - A Die Welt című lap úgy tudja, hogy a hatóságokhoz az utóbbi napokban több értesülés eljutott egy berlini karácsonyi vásár ellen készülő támadásról.

Frissítés 21:10 - A Bild szerint már 9 a halottak száma.

Frissítés 21:00 - A twitterezők Angela Merkelt okolják a támadás miatt.

Frissítés 20:57 - A Bildnek a rendőrök megerősítették, hogy ketten meghaltak és több mint ötvenen megsebesültek. A tettes elmenekült a helyszínről. A sebesülteket a vásárra kilátogatók próbálják ellátni, rengeteg mentőautó érkezett a helyszínre.