Egyre nagyobb a félelem és a züllöttség Milánó bevándorló negyedeiben. Egy drogdíler sokkoló vallomása: “Honnan a pénz a drogra? Egy imám adott rá kölcsönt. Allah nevében árulom a drogot, hogy megöljelek benneteket, keresztényeket”.
Olaszországban eddig semmi bomba vagy kamionos «kamikázé». De a békesség csak látszólagos. Azonban ott is folyik a dzsihád, és különleges fegyverekkel.

Egy teljes mértékben alábecsült, gyakran tartózkodási engedéllyel rendelkező és “integrálódott”, de jórészt illegális névtelen és arctalan “hadsereg” folytatja elképesztően tudatosan és rejtetten az európai kultúrát romboló tevékenységét.

“Piti bűnözés” címkével látják el többnyire a nyomózók ezeket a tetteket, de valójában egy átfogó, rafinált támadás körvonalazódik ki előttünk, ha jobban a mélyére nézünk a dolgoknak, és összerakjuk az apró mozaikokat. Apró támadások mindenfelé, amelyek a nyugati jogrend szerint nem is igen büntethetőek, elcsattanó pofonok kalauzuknak, autóbusz-vezetőknek, kisebb betörések, rablások, “banális” fenyegetések, akár életveszélyesek is ( de szóbeliek), stb.

De aztán egy-két hihetetlen megnyilvánulás felfedi, hogy valójában mindezek egy összehangolt dzsihád részei, amely pókhálóként fonja be Európát. “A drog? A pénzt a vásárlásához a mecset imámja adja kölcsön. Elég, hogy néhány napon belül visszakapja a kölcsönadott pénzt. Kamattal. Ha 500-at ad nekem, 600-at adok neki vissza… ő ezt felajánlásnak nevezi.”

“Az imám azt mondja nekünk, hogy a drogot nem a muzulmán testvéreinknek kell eladnunk, csak a hitetleneknek” – meséli még a bőbeszédű díler. Ez is stratégia részét képezi. A mérgezés a keresztények számára van fenntartva. A szabály? A kábítószert nem kell túlságosan felvágni, és különösen akkor nem, ha nagyon ártalmas anyagokat tartalmaz, “mert így sokáig jól kereshetünk a hitetleneken, lassan ölve meg őket”.

Ez a “vallomás” más színbe helyezi a berlini kamionos merénylőt is. Őt is csupán piti drogdílerként tartotta számon a német a rendőrség, és így nem tudták elítélni, vagyis még időben kivonni a forgalomból. Csupán drogdílerként nem figyelhették meg továbbra is, így szabadon szervezhette meg a sok ember halálát és sérülését okozó bűntettét.

Olaszországban az utóbbi időben számos radikális imámot toloncoltak ki, és a terrorgyanús személyeket is azonnal kiutasítják. De még így is nagyon erős az országban a terror fenyegetettség.

Forrás