Erőszakkultúra. A bevándorlók a feleségeikkel is brutálisan erőszakosak.
Milánóban letartóztattak egy 42 éves marokkói férfit családi erőszak miatt. A férfi az öklével verte és a lábával rugdosta a hat hónapos terhes feleségét, mivel az elmerészelt menni otthonról egyedül.

Rossz bánásmód és testi sértés, ezek a vádak a marokkói férfi ellen, akit a rendőrök tartóztattak azért, mert megverte a hat hónapos terhes feleségét. A hadsereg katonái szerint a férfi a nőt az otthonukban bántalmazta. (Milánó és környékén néhány hónapja a már katonák is segítik a rendőrök munkáját.)

A rendőrségre éjjel kettőkor érkezett be a 38 éves marokkói nő hívása. Az áldozat elmondása szerint a katonáknak, a férfi részegen tért haza, és rátámadt a nőre, mert az elment otthonról, holott ő azt parancsolta meg neki, hogy maradjon otthon. Olyan ökölcsapásokat és rúgásokat mért a nő hasára, hogy az már a terhességét is veszélyeztette.

A nőnek azonban valahogy sikerült elmenekülni a fürdőszobába, és azt magára zárva felhívta a rendőrséget. A férfi még a rendőrök megérkezésekor is dühöngött a védtelen nővel. A nőt végül elkísérték a helyi kórházba, és az orvosok biztosították őt arról, hogy a magzatnak nem esett baja.

A nagy női jogvédők ilyenkor általában nem a migránsok által elkövetett erőszakkal szoktak foglalkozni, hanem az szokott lenni az első reakciójuk, hogy pl. a magyar férfiak is követnek el családon belüli erőszakot, és így el is terelődik a figyelem magáról a tettről. Így mentik fel az erőszaktevőt, ha az migráns. De ezzel valójában a nők elleni erőszakot legitimálják, szentesítik.

Nem egy rossz kulturális beidegződéssel és annak a megszüntetésével foglalkoznak, hanem a tett valódi elkövetője helyett elkezdenek másokat vádolni. Az európai erkölcsi mérce szerint a nőket bántalmazni helytelen, bizonyos szubkultúrákat leszámítva. A muszlim társadalomban azonban az egyáltalán nem helytelen, hanem éppen a férfi számára vallásilag megengedett, sőt egyenesen előírt eszköz a feleség engedelmességnek a biztosítására. De hát nem is felszentelt próféták a női jogvédők, hogy hozzászóljanak ilyen komoly “isteni” kérdésekhez.

Még szerencse, hogy a rendőrség nem civil jogvédő szervezet, és ha még időben tudják értesíteni őket, legalább ők megvédik a nőket.

(kép illusztráció)

Forrás: ilgiornale.it