Egész Európa hanyatlik a milliós nagyságrendben érkező migránstömeg miatt. 
A politikusok csak nézik, szinte engedélyezik a bevándorlók által elkövetett bűncselekményeket, ugyanis megtorlás nincs, deportálás nincs, csak bűnözés! Az amúgyis szélsőséges migránsoknak sem kell több: nincs elrettentő példa, látják, hogy bármit lehet. Aztán együttérzést tanúsítanak a terrortámadások áldozatainak hozzátartozóival, esetleg készültség lép életbe, de ennyi. Elvileg figyelik az iszlamista migránsokat. Majd miután elkövette a merényletet, jobb esetben elkapják. Amikor már késő…

Szinte minden európai tagállamot meg lehetne nevezni, ugyanis a “nagy menekültek” kivétel nélkül minden országban teszik, amiért jöttek. De engedjék meg, hogy Olaszországot emeljem ki, ugyanis nagy súly nehezedik rá. A görög zárás után ugyanis olasz földre igyekeznek a migránsok Afrikából is.

Olaszország nagyon rázós manapság.

Érdekes friss hír a Moszadtól, hogy az Iszlám Állam drónokkal készül megtámadni Rómát.

De milyenek is a mindennapok Olaszországban (de ugyanígy Németországban, Svédországban)?

Ami szinte általánossá vált:

Monzában este 9-kor cigarettát késsel kunyeráló migráns szinte általános lett.

Letartóztatott szír, aki telefonjában olyan brutális felvételeket találtak, mint itt a magyar határon eldobott telefonokban. De ő be is vallotta, hogy iszlamista fegyveres csoportban harcolt Szíriában.

Drogot áruló muszlim, aki az imámjától kap erre pénzt, mert ez is a dzsihád része.

Nők zaklatása, megerőszakolása, és megverése, ha esetleg ellenáll. Hiszen a Korán előírja, hogy a nőnek engedelmeskednie kell.

Lázadás a nem megfelelő étel miatt, a kényelmetlen szállás miatt, vagy esetleg az internet hiánya miatt. Eképpen kukákat borogatnak, autókat gyújtogatnak.

Keresztény vallási műemlékeket rongálnak, a keresztényeket üldözik.