Karácsony óta nem látta családja a bizarr fétissel rendelkező lányt.
Anna Teshu vőlegényével együtt szökött meg, családja karácsonykor látta őt utoljára - írja a Daily Mail.

Egészen január 1-ig nem lehetett tudni róla semmit, aztán posztolt egy képet magáról és barátjáról, akivel időközben össze is házasodtak.
A 23 éves lány azzal vált ismertté, hogy korábbi barátjával egy nem éppen hétköznapi kapcsolatban éltek. Anna ugyanis akkori barátja kutyájává vált, a szó legszorosabb értelmében. Így zajlott le az eljegyzés is, ezt követően pedig a lányt pórázon sétáltatta a beváráslóközpontban, amiről fotó is készült.

Amikor megkérdezték őket, hogy mégis miért tesz bárki ilyesmit, úgy reagáltak, hogy unalmasnak tartotották, ha egy sima eljegyzési gyűrűt kapnak a másiktól, így a kutyás játék sokkal érdekesebbnek bizonyult.
A póráz és a nyakörv sokkal jobban szimbolizálja a közöttük lévő elköteleződést, mint egy sima gyűrű.

Annanak új neve lett: Xena, Nathan kiskutyája.

- 13 éves korom óta szerettem volna kutya lenni - mondta a lány még korábban.

A kapcsolat azután romlott meg végleg, hogy Anna 2015 nyarán bezárta egy autóba Nathan németjuhász kutyáját, ami a forróságnak köszönhetően elpusztult. Később az ügyet bíróságra vitték, ahol Anna ügyvédje azzal védte a lányt, hogy mentális problémákkal küzd, ez vezetett a balesethez.

Anna a szakítást követően folytatta korábbi életmódját, azaz továbbra is kutyaként élte éltetét, amivel mostani barátjának sem volt gondja.

A házasokat a rendőrség még mindig keresi, pedig üzent egy videóban, hogy köszönik szépen, minden rendben velük.