Migránsok általi szexuális támadások, “allahu akbar” & támadások tűzijátékkal, ’faji megkülönböztetés’ vádja, felgyújtott templom.


A szilveszteri eseményekről lassan szivárgó hírekből egy általános, viszonylag alacsony intenzitású erőszakos iszlám offenzíva (dzsihád) képe bontakozik ki. Az újévi ünneplés Németország-szerte ’kicsúszott az ellenőrzés alól’ – a megalapozott terrorfélelmek miatti hatalmas biztonsági készültség ellenére. Wir schaffen das…

SZEXUÁLIS TÁMADÁSOK

Minden erőfeszítés ellenére sem sikerült teljesen megvédeni a nőket. Fogdosták a nőket és az ágyékukhoz nyúltak a muzulmán migránsok. Országszerte történtek szexuális támadások – a feljelentések még csak most kezdenek megtörténni illetve kiderülni de számos eset már ismertté vált.

Németországban egyébként mindennaposak a muzulmán migránsok által elkövetett szexuális zaklatások a rendőrnők ellen is. Hiába tesznek panaszt a rendőrök és kérnek segítséget a tartományi minisztériumuktól, legtöbbször válaszra sem méltatják őket.

A kölni rendőrség azt mondja, hogy a 2015 szilveszterihez hasonló tömeges szexuális támadást akadályoztak meg szilveszter éjszaka.

’FAJI MEGKÜLÖNBÖZTETÉS’ VÁDJA

A zöldek és az Amnesty International ennek ellenére rasszista “faji profilozásnak” bélyegezte a rendőrség intézkedéseit.

A rendőrök szerint viszont a hangulat agresszív volt a migráns hátterű férfiak miatt. Sok embert őrizetbe vettek.

“ALLAHU AKBAR” ÉS ÉGŐ TEMPLOM

Egy több mint 1000 férfiból álló tömeg tűzijáték rakétákkal lőtte a rendőröket és a tömeget. Szírek üvöltözték az ’Allahu Akbar’ csatakiáltást. Több rendőr és polgár megsérült.

A tűzoltókat egy égő templom oltásához riasztották: a Reinoldi Templomra tűzijátékot lőttek, amitől kigyulladt az állványzat biztonsági hálója.

Forrás: Dzsihádfigyelő