Európában éhező afrikaiak. Nigériai dührohamot kap, mert nem kapott ingyen pizzát.
Az Európai Bizottság alelnöke, Frans Timmermans, még egy 2015-ös emberi jogokról tartott EU-s eszmecserén elmondta, hogy Európának meg kell változnia, az nem lehet, hogy egyes politikusok azzal kecsegtetik a választóikat, hogy meg tudják őrizni a saját kultúrájukat. Az alelnök szerint Európának sok kultúrájúnak kell lennie, és meg kell tanulnia elfogadni és kezelni a kulturális különbségeket.

Lásd, az EU bizottsága azóta is szorgalmasan biztosítja a tőle telhető minden módon, hogy lehetőséget adjon Európa lakosainak e nagyszerű humanista megtapasztalásra. Sok-sok százezer menekültnek kikiáltott bevándorló bejutását segítik elő az "elavult kultúrájú" öreg kontinensre, és buzgón igyekeznek rávenni az európaiakat a kulturális különbségek elfogadásra, is egy új európai "szuperkultúra" megteremtésére. Például vallási konferenciákat is tartanak ebből a célból, és már egyenesen a szuper diverzitások szót használják ezekre a kulturális és vallási eltérésekre.

Afrikában és a Közel-Keleten valóban rengeteg a probléma, azonban komoly szakértők szerint is az Európába érkező migránsok csak 5% százaléka valóban menekült. Nagy részük pl. az afrikai országok közép osztályoiból kerül ki, és azért jön Európába, hogy itt még jobban éljen, mint otthon. Aztán ezek a kulturális szuper diverzitások igen meghökkentő eseményeket tudnak teremteni az európai átlagpolgárok mindennapos életében, de az azokról hírt adó sorokat a fősodratú média igyekszik elbagatellizálni, vagy álhírt kiált. És közben Európa polgárainak ilyen valóban hihetetlen esetekkel kell szembesülnie, mint amiről pl. az egyik olasz ún. alternatív hírportál tudósít rendőrségi jelentés alapján.

"A 28 éves nigériai származású Mohammed Yunus vasárnap délután belépett egy vicenzai pizzázóba, és ott azt követelte, hogy adjanak neki egy pizzát, természetesen ingyen. Amikor a vendéglősök ezt visszautasították, a bevándorló szó szerint dührohamot kapott. Jó három járőr kellett, úgy rendőrség, mind hadsereg katonasága részéről, hogy sikerüljön nekik lenyugtatni a nigériai férfit, aki elmenekülni is megpróbált. Végül letartóztatták hivatalos személy elleni erőszak miatt."

Valahogy az EU-ban mindig olyanok oktatják ki az európaiakat a szuper diverzitások elfogadásából, akik szuper módon védve vannak ezeknek a diverzitásoknak a megtapasztalásától. És valóban nem minden migráns követel ingyen pizzát magának, de potenciálisan sokan megtehetik ezt közülük, és olyan erővel, aminek a kezelése még a rend hivatott őreinek is nagy feladat, a fenti eset szerint is.

Ezek után mindenki végig gondolhatja, hogy ő hogyan kezelné, ha egyszer csak egy ilyen szuper diverzitásba botlik a saját életében, amely bekövetkezése elől egy egyszerű európai halandó egyre kevésbé menekülhet meg. De senki nem is akarja valójában, hogy megmeneküljön néhány "gaz" és "antihumánus", stb. populista európai politikuson kívül…

De ne is legyünk ennyire rasszisták és ennyire előítéletesek, és ne gondoljuk azt, hogy itt egy kulturális dührohammal és önkontroll hiánnyal van dolgunk, bár elég sok erre utaló jel van. Mindenesetre kedves európai állampolgárok igen csak fel van adva a lecke egy eljövendő új szuperkultúrában egy szupermenné válásra….

Forrás: ilpopulista.it