Kegyetlen módon próbált megszabadulni újszülöttjétől a 27 éves Orsolya-Annamaria Balogh Liverpoolban: zacskót húzott a baba fejére, betömte a száját, majd a kórház kukájába dobta.
A gyereket 2016. június 5-én találta meg egy takarítónő a Wigan városában lévő Royal Albert Edward kórház vécéjében, a szemetesben. A nőnek az tűnt fel, hogy túlságosan nehéz a szemetes, és amikor belenézett, egy táskát talált, amiben egy magzatpózban fekvő újszülöttre bukkant - írja a 24.

A 27 éves, Orsolya-Annamaria Balogh nevű nő különösen brutális módon akart megszabadulni csecsemőjétől: szájába papír zsebkendőt dugott, fejére zacskót húzott. Az orvosok azonnal kezelésbe vették az újszülöttet, így a kisfiú csodával határos módon életbe maradt.

A rendőrök hamar megtalálták Baloghot, aki hasi fájdalmakkal jelentkezett, azt állította, hogy nem terhes, várandósságának nem is volt jele. Míg az orvosok a többi beteggel foglalkoztak, Orsolya titokban megszült, majd élettársával együtt hazataxizott.

A rendőröknek az asszony először azt állította, hogy nem szült, de egy vizsgálat után hamar kiderült, hogy hazudott. Később már elismerte a szülést, de azt mondta: nem is tudott terhességéről, továbbá azt is bizonygatta, hogy a kicsi halva született. Ezeknek ellentmond az, hogy az internetes előzményei között olyan oldalakat találtak, melyek otthonszülésről adnak tájékoztatást. A nő bűnösnek vallotta magát csecsemőgyilkosság kísérlete miatt, tárgyalását elnapolták. Egyelőre nem tudni biztosan, hogy az asszony milyen nemzetiségű, de román tolmács segítette.