Összevizelte magát egy fiatal nő Pozsonyban. Erőszakos férfi támadott rá, de a támadó más nőkkel is szörnyű dolgokat művelt.
A pozsonyi bíróság szexuális erőszakért, lopásért és pervitinbirtoklásért 9 év börtönre ítélte a 31 éves Róbertet. A férfi borzalmas dolgokat művelt Dúbravkán.

Ne sikíts, mert leszúrlak – üvöltötte Róbert egy éjszaka egy 22 éves nőnek, aki félelmében összevizelte magát. A férfi a falhoz szorította a megrémült nőt, és intim testrészeit kezdte fogdosni.

Egy hónappal később egy másik házba tört be, ahol egy 25 éves nőt fenyegetett meg késsel. Róbert megerőszakolta a nőt, orális szexre kényszerítette, majd elvett tőle 20 eurót és elmenekült.

A férfi erőszakosan bánt egy 23 éves külföldi nővel is, akit fényes nappal arra kényszerített egy liftben, hogy vetkőzzön le, majd elkezdte fogdosni.

A bíróság első fokon 8 évre ítélte a férfit, az ügyész fellebbezése után azonban 1 évvel növelték büntetését. “Többet is kaphatott volna” – monda a Paraméternek egy pozsonyi nő, aki ismeri az elítéltet.