Szerepjátéknak indult, majd szörnyű valósággá vált a ketrecharcos Jonathan Koppenhaver barátnőjének az egyik párjával töltött este. A férfinak a történtek után nemi erőszak vádjával a kell jövő hónapban a bíróság elé állnia.
A korábbi pornósztár Christy Mack képekkel együtt, Twitter-oldalán számolt be arról, hogy párja, az MMA harcos Jonathan Koppenhaver mit művelt vele néhány éve.

Szerepjátékot akartak játszani, de rosszul sikerült. Nemi erőszakot imitáltak, végül valódi erőszakká fajult a játék. A játék helyett a nő teljes erőből kapta az ütéseket, párja fojtogatni, verni és rugdosni kezdte, majd megerőszakolta.

A lány összeroncsolódott arcáról készült képek bejárták a közösségi oldalakat. 18 csontja tört el csak az arcán, további két helyen pedig az orra. A pornósztár elárulta, hogy szinte első látásra, azonnal beleszeretett a fiúba, aki bár korábban is bántalmazta őt, az ő szavaival élve "túlságosan szerelmes volt" ahhoz, hogy észrevegye a problémákat - írja az Independent.

Az ügyet várhatóan február 27-én lesz tárgyalják. A 35 éves ketrecharcos egyébként „War Machine”, azaz Harcigép becenévre hallgat, ugyanis korábban már többször vádolták bűncselekményekkel, többek között gyilkossági kísérlettel és nemi erőszakkal is.